Hvorfor jeg startede

 

Det hele startede med at jeg skulle bruge en masse fittings til min Dragracer, og synes ikke det kunne være rigtigt at så lidt fittings skulle koste så meget.
 
Så derfor begyndte jeg at undersøge markedet, og fandt nogle danske salgssider men med samme priser som alle andre ALT FOR HØJE...
 
Det næste jeg så besluttede mig for var at jeg ville kun sælge Black Stealth Fittings i starten, da jeg selv godt kan lide det lidt mere diskrete look på dette frem for det Blå/Røde. (Hvis efterspørgelsen er stor nok tager jeg også Rød/Blå fittings på lager)
 
Planen er også at når der er race nogle steder så vil jeg forsøge at møde op så folk har mulighed for at anskaffe fittings og slange på banen hvis man har et uheld eller lige står og mangler noget. (se under support ang. kontakt hvis man har et arrangement hvor jeg skal stille op.)
 
APP fittings er lavet som High Flow Fittings dvs hvor normalt andre mærker bare laver et hul i AN-NPT adaptor, så er APP drejet ud til max indvendig diameter så der er max flow igennem så modstanden minskes så meget som muligt. Samt vores 45° og 90° graders NPT adaptor er helstøbte så hullet indvendig følger kurven, og ikke bare et hul der er boret fra hver sin side der mødes i midten, dette give MEGET bedre flow.
 
 
 
Her kan man se forskellen på min type Fast Flow og en alm. type som de kendte mærker bruger.
JD Motorteknik Aps | CVR: 38773976 | Oddesundvej 282, 7760 Hurup Thy - Danmark | Tlf.: +45 20773798